Geen widgets gevonden in de zijbalk

Sponsoractie

Word jij dé held van Ouwe Syl?

Onze banen zijn inmiddels 30 jaar oud en zijn technisch gezien versleten. Er zitten gaten in de baan, de lijnen laten los, het hekwerk is versleten en de baan is te zacht waardoor de ballen ‘dood’ vallen. De baan is door de leeftijd en het karakter beperkt bespeelbaar. Bij droogte moet er veel gesproeid worden en bij regen kan er helemaal niet gespeeld worden. 

Hoog tijd voor nieuwe banen!
Uiteraard is dit een flinke kostenpost en de laatste jaren hebben we door middel van verschillende acties en subsidies al een aardig bedrag bij elkaar gehaald. Echter zijn we er jammer genoeg nog niet en is er nog een ‘gat’ van 10.000 euro. Om dit gat te dichten doen wij een beroep op jou en kun jij één van de helden van Ouwe Syl worden.

Met jouw donatie komen we een grote stap dichter bij om prachtige nieuwe banen te realiseren waar door vele generaties op gespeeld kan worden.

Je kunt met onderstaand formulier een x aantal vierkante meters doneren á € 10,- per stuk. We zullen onze eeuwige dank tonen met een prachtig sponsorbord waarop jouw naam komt te staan!


€ 10,00
Totaal